Käyttöehdot

Kaikki sivustolla käytetyt tavaramerkit kuuluvat omistajilleen. Näiden logojen ja tavaramerkkien käyttäminen ei saa millään tavalla taloudellista tai muuta hyötyä niiden käytöstä. Tavaramerkkien teksti- ja graafisia elementtejä käytetään vain tiedoksi ja ne voidaan poistaa tekijänoikeuden haltijan pyynnöstä.

Yhtiö ei ole missään olosuhteissa vastuussa vahingoista, mukaan lukien välittömät vahingot ja menetetyt voitot, jotka aiheutuvat tällä sivustolla esitettyjen tietojen tai materiaalien käytöstä, riippumatta siitä, onko Dirightia varoitettu tällaisen vahingon mahdollisuudesta.

Koska kaikki Internetiin lähetetyt tai julkaistut tiedot voidaan siepata, muuttaa tai tartuttaa viruksella tai muulla haitallisella sovelluksella, emme myöskään voi taata, että verkkosivustollamme julkaistut tai sähköpostitse lähetetyt tiedot eivät ole siepattu, virus, mato, troijalainen ja muut vahingolliset elementit, jotka voivat aiheuttaa haittaa.

Verkkosivustolle lähetetyt tiedot voivat myös sisältää epätarkkuuksia, joita pyrimme aina korjaamaan välittömästi, mutta kiinnitämme kuitenkin huomiota siihen, että yritys ei ole vastuussa verkkosivustolla tehdyistä epätarkkuuksista ja suosittelee, että ennen tavaroiden ostamista, lue tietyn tuotteen painetut ohjeet. Se ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään suorista tai välillisistä kustannuksista, menetyksistä, vahingoista tai menetetyistä voitoista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, liiketoiminnan tai sopimuksen toteuttamisesta tai menetyksestä aiheutuneet tulot, tiedot, tiedot joko kyvyttömyys käyttää tätä verkkosivustoa.

Internetiin julkaistut tiedot voivat sisältää linkkejä tai ristiviittauksia tuotteisiin, ohjelmiin ja palveluihin, joita ei mainosteta tai tarjota maassasi / alueellasi. Tällaiset linkit eivät tarkoita, että se aikoo vaatia tai tarjota tällaisia ​​tuotteita, ohjelmia tai palveluja maassasi / alueellasi. Lisätietoja maassasi / alueellasi saatavilla olevista tuotteista, ohjelmista ja palveluista saat paikalliselta edustajalta tai yrityksen pääkonttorilta. Tämä verkkosivusto voi myös sisältää linkkejä verkkosivustoille tai resursseihin tai viittauksia verkkosivustoihin tai resursseihin, jotka eivät ole yrityksen hallinnassa.

Sivusto ei esitä mitään, ei anna mitään takeita eikä ota minkäänlaisia ​​velvollisuuksia tai vastuuta minkäänlaisten muiden yritysten verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten omistamien resurssien suhteen. Linkittäminen toisen yrityksen verkkosivustoon ei tue tai tue kyseisen verkkosivuston sisältöä tai sen omistajaa.

Se ei myöskään ole eikä tule olemaan osapuoli missään tapahtumassa, eikä se ole vastuussa mistään liiketoimista, joita voit tehdä kolmansien osapuolten kanssa, vaikka saisit tietää näistä osapuolista (tai käytät linkkiä tällaisiin osapuoliin) sivu. Vastaavasti hyväksyt ja hyväksyt, että et ole vastuussa tällaisten ulkoisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta etkä ole vastuussa mistään sisällöstä, palveluista, tuotteista ja muusta materiaalista, jotka sijaitsevat tällaisilla sivustoilla tai osana tällaisia ​​resursseja tai joita voidaan pääsee sieltä.